Artikelen

 

Tussen 2006 en 2014 heb ik veel content geschreven, waaronder artikelen over heel uiteenlopende onderwerpen voor (te lanceren) Artikelen sites. Die zijn inmiddels uit de lucht. Omdat ik vanuit mijn blog en deze site nog wel eens link naar een aantal van deze artikelen, heb ik ze hier geplaatst.

 

Recente artikelen over voeding en gezondheid kun je vinden op Voeding Expert. Daarnaast ben ik auteur op Vraagdetandarts.nl.

 

Behalve artikelen staan hier Publicaties in PDF formaat, zoals mijn Plan van Aanpak voor een site of huisstijl, een handleiding voor Reiki en een A4 over Colloïdaal Zilver.

Evernote als derde hersenhelft

Het groene olifantje van Evernote is hard bezig de wereld te veroveren, en terecht! Het is een hartstikke handig programma waarmee je onder andere opkomende vergeetachtigheid kunt verdoezelen.

Lees verder

 

Wat is Multi Level Marketing?

Op internet kom je regelmatig advertenties tegen van bedrijven waarvoor je als verkoper op kunt treden. Vaak gaat het om producten als voeding-supplementen, gezondheidsproducten, persoonlijke verzorgingsproducten en make-up. Lees verder

 

“Een nieuwe aarde, de uitdaging van deze tijd”

Dit boek van Eckhart Tolle verscheen in 2005 en is nog steeds even verhelderend. Het gaat over de evolutie van het bewustzijn van de mensheid en analyseert feilloos de huidige toestand en de oorzaak van ellende in der wereld, zowel op persoonlijk en relationeel niveau als op wereldschaal. Lees verder

 

Crypto currency

In de zomer van 2016 ben ik in de wondere wereld van de crypto currency gedoken. De meeste mensen hebben wel gehoord van de Bitcoin, maar dat is slechts het topje van de virtuele geldberg. De volgende Blogposts gaan over mijn eerste stappen in Cryptocoin land en updates in roerige tijden:

 

Het Litecoin avontuur - Het Ether experiment - Multi coin wallet Exodus -

Cryptocurrency een jaar later - Cryptocoins en Crypto Kitties

 

Zeep en hoe je het kunt maken

Eén van de dingen die vrijwel iedereen dagelijks gebruikt, is zeep. Dit artikel gaat over de oorsprong en het basisrecept van traditionele zeep. Ook wordt een globale indruk gegeven hoe je thuis je eigen zeep kunt maken. Lees verder

 

Shampoo zonder detergenten

Behalve in zeep komt het detergent Sodium Lauryl Sulfate of Sodium Acetyl Sulfate (SLS) ook voor in shampoos en zelfs tandpasta.

Wat is dat voor spul en wat levert het je op om shampoo te gebruiken waar dit middel niet in zit? Lees verder

Trance Form, 2020